Onderhoud

Bravo Brandveiligheid kan onderhoud uit voeren aan alle merken en type brandblussers, brandslanghaspels, droge blusleidingen, noodverlichting, EHBO koffers en AED’s. Ook uw evacuatie stoelen kunt u via ons laten onderhouden. Het onderhoud wordt uitgevoerd conform de geldende NEN normen en onderhoudsconstructies van de fabrikant.

Waarom werken met Bravo Brandveiligheid

Allround servicemonteurs.
Wij leiden onze servicemonteurs breed op zodat ze al het onderhoud kunnen uitvoeren aan brandblussers, brandslanghaspel, EHBO koffers en noodverlichting. Jaarlijks worden onze servicemonteurs bijgeschoold in nieuwe technieken en wet en regelgeving. Doordat onze servicemonteurs breed zijn opgeleid heeft u tijdens de controle 1 aanspreekpunt. Onze monteurs kijken tijdens het onderhoud met een scherp oog mee naar de (brand)veiligheid in het algemeen. 

Wilt u geen verrassing op uw factuur ?
Tijdens het onderhoud worden al uw veiligheidsmiddelen in kaart gebracht. Zo weten wij wat er het jaar erna aan onderhoud uitgevoerd dient te worden. Op basis hiervan kunnen wij eventueel een jaarlijkse begroting maken voor de komende 3 tot 5 jaar. Het is ook mogelijk om uw brandblussers, EHBO koffers en AED’s te lease. Zo heeft u voor een vast bedrag per jaar, zonder extra kosten, de beschikking over deze middelen waarbij al het voorgeschreven onderhoud en het vervangen van onderdelen is inbegrepen.

Contact.
Wilt u meer weten over het onderhouden van brandblussers, brandslanghaspels en EHBO koffers of wilt u een vrijblijvende offerte ?

Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden die we u kunnen bieden.


Graag beantwoorden we al uw vragen.
via 015-3642969 of het contactformulier kunt u ons bereiken
Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.