Onderhoudscontract

Wanneer er in uw gebouw brandblussers, brandslanghaspels of droge blusleidingen  aanwezig zijn dienen deze ook onderhouden te worden. Het onderhoud van de brandblussers, brandslanghaspels en droge blusleidingen wordt voorschreven vanuit het bouwbesluit, de ARBO wet en de brandverzekering. Bravo Brandveiligheid is een KIWA – NCP REOB erkend onderhoudsbedrijf en voert onderhoud  uit conform de NEN normen en de onderhoudsinstructies van de fabrikanten.

Onderhoudscontract blusmiddelen.
Vaak staat er in een verzekeringspolis dat er brandblussers, brandslanghaspels of een droge blusleiding aanwezig dienen te zijn en dat deze ook jaarlijks worden onderhouden. Meestal wordt hiervoor een onderhoudscontract geëist. Bravo Brandveiligheid kan voor u een onderhoudscontract opstellen. In het onderhoudscontract is opgenomen dat we jaarlijks bij u langskomen om het onderhoud aan de blusmiddelen uit te voeren. Voorafgaand aan de maand waarin het onderhoud uitgevoerd dient te worden nemen we contact met u op om een afspraak te maken.

Aan het opstellen van een onderhoudscontract voor blusmiddelen zijn geen kosten verbonden.
Het onderhoudscontact is ook altijd per direct weer opzegbaar. Mochten onze kosten om het onderhoud bij u uit te voeren zijn gestegen krijgt u hiervan vooraf bericht. We beschikken over een landelijk dekkend netwerk.

Contact.
Wilt u meer weten over het onderhoudscontract voor blusmiddelen, wilt u advies of een offerte?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het
contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten over onze mogelijkheden.


Graag beantwoorden we al uw vragen.
via 015-3642969 of het contactformulier kunt u ons bereiken
Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.