Onderhoudscontract

Wanneer er in uw gebouw brandblussers, brandslanghaspels of droge blusleidingen  aanwezig zijn dienen deze ook onderhouden te worden. Het onderhoud van de brandblussers, brandslanghaspels en droge blusleidingen wordt o.a. voorschreven vanuit het bouwbesluit, de ARBO wet en de brandverzekering. Bravo Brandveiligheid is een KIWA – NCP REOB erkend onderhoudsbedrijf en voert onderhoud  uit conform de NEN normen en de onderhoudsinstructies van de fabrikanten.

Onderhoudscontract blusmiddelen.
In de meeste verzekeringspolissen staat dat als er brandblussers, brandslanghaspels of een droge blusleiding aanwezig zijn deze ook jaarlijks onderhouden dienen te worden. Vaak wordt hiervoor een onderhoudscontract geëist. Bravo Brandveiligheid kan voor u een onderhoudscontract opstellen. In het onderhoudscontract is opgenomen dat we jaarlijks bij u langskomen om het onderhoud aan de blusmiddelen uit te voeren. Voorafgaand aan de maand waarin het onderhoud uitgevoerd dient te worden nemen we contact met u op om een afspraak te maken. Zo bent u ervan verzekerd dat u aan de eisen van de verzekering voldoet en altijd beschikt over onderhouden blusmiddelen.

Aan het opstellen van een onderhoudscontract zijn geen kosten verbonden.
Het onderhoudscontract is altijd per direct opzegbaar. Als onze kosten om het onderhoud bij u uit te voeren zijn gestegen krijgt u altijd vooraf bericht voordat we het onderhoud komen uitvoeren.
We beschikken voor het uitvoeren van het onderhoud over een landelijk dekkend netwerk.

Contact.
Wilt u meer weten over het onderhoudscontract voor blusmiddelen, wilt u advies of een offerte?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het
contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten over onze mogelijkheden.


Graag beantwoorden we al uw vragen.
via 015-3642969 of het contactformulier kunt u ons bereiken
Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.