Opleiding & Training

Naast het leveren en onderhouden van uw veiligheidsmiddelen kunnen wij uw medewerkers ook trainen in het gebruik van deze middelen, het kunnen toepassen van deze middelen en het kunnen handelen in een noodsituatie. Opleidingen en trainingen kunnen zowel in compagnie (bij voldoende deelnemers) als op onze cursuslocatie worden gevolgd. Omdat geen bedrijf hetzelfde is zijn wij voorstander van maatwerk in onze cursussen en opleidingen.

Opleidingen
Wij kunnen alle veiligheidsopleidingen voor u verzorgen. De BHV en VCA opleidingen kunnen door het NIBHV worden gecertificeerd. De EHBO opleidingen worden door het Oranje Kruis gecertificeerd. Al onze instructeurs komen uit de praktijk en hebben hier ruime kennis en ervaring opgedaan. Niet al uw medewerkers hoeven opgeleid te worden voor de BHV of EHBO. Het kan soms wel handig zijn als medewerkers weten hoe een brandblusser of AED werkt of kunnen reanimeren. Hiervoor kunt u korte cursussen bij ons volgen met na afloop een certificaat van deelname. 

Welke opleidingen en trainingen geven wij;

* BHV basis opleiding
* BHV herhaling
* BHV ploegleider
* BHV ploegleider herhaling
* HBHV of Coördinator BHV
* BHV+ (Ademlucht)
* VCA Basis
* VCA Vol
* EHBO
* Beheerder brandmeldinstallatie
* Training bedienen kleine blusmiddelen
* Training bedienen AED en reanimatie
* Training ontruimen
* Training portofoongebruik

Contact
Wilt u meer weten over onze opleidingen en trainingen of wilt u vrijblijvend een offerte ?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via ons contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten.

Graag beantwoorden we al uw vragen.
via 015-3642969 of het contactformulier kunt u ons bereiken
Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.