Collectieve inkoop

Bravo Brandveiligheid voert onderhoud uit aan alle merken en type brandblussers, brandslanghaspels, droge blusleidingen, noodverlichting, EHBO koffers en AED’s. Ook uw evacuatie stoelen kunt u via ons laten onderhouden. Voor inkooporganisaties, franchise organisaties, VvE's e.d. is het ook mogelijk om veiligheidsmiddelen of het onderhoud collectief in te kopen of te lease.

Lease
Door collectieve inkoop kunnen wij efficiënter werken waardoor u minder kosten heeft bij de inkoop van onze producten of diensten. Als er in grote volumes wordt ingekocht blijven uw en ook onze kosten laag. Door collectieve inkoop kunnen wij voordelig uw brandblussers, EHBO koffers of AED's leveren in de lease. Voor een vast bedrag per jaar heeft u de beschikking over een brandblusser, EHBO koffer of AED. Al het voorgeschreven jaarlijks onderhoud, het 5 of 10 jaarlijks vervangen van de blusstof , de revisie, vervangen van EHBO middelen en elektrodes en batterijen voor de AED is inbegrepen in het lease bedrag. Ook voor de lease kunt u gebruik maken van collectieve inkoop en zo profiteren van scherpe tarieven en prijzen. Alle bij het inkoop collectief  aangesloten vestigingen, bedrijven, verenigingen of stichtingen kunnen zo profiteren van lagere prijzen.

Verkoop
Naast de lease kunt u door collectieve inkoop bij ons ook uw brandblussers, EHBO koffers, AED's en andere veiligheidsmiddelen voordelig inkopen. Voor alle aangesloten vestigingen, bedrijven, verenigingen of stichtingen kunnen we gereduceerde tarieven aanbieden. Ook voor het onderhouden van uw veiligheidsmiddelen kunt u bij ons terecht voor collectieven inkoop

Contact.
Wilt u meer weten over collectieve inkoop, wilt u advies of een offerte ?
Neem dan contact op met een medewerker van Bravo Brandveiligheid via 015-3642969 of via het contact formulier en laat u vrijblijvend voorlichten over onze mogelijkheden.

Graag beantwoorden we al uw vragen.
via 015-3642969 of het contactformulier kunt u ons bereiken
Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.